2011. április 10., vasárnap

2011 március 06, Monorail és Diákfesztivál


Szombaton Szilviéknél voltam, náluk is aludtam, így nem volt meglepő, hogy náluk keltem vasárnap délelőtt, amikor is elhatároztuk, bemegyünk sétálni a városba. Kocsival elmentünk Kurraba Point - ig, ahol komppal áthajóztunk a Circular Quay mólóig és onnan a Nagy Thomassal - azaz a Városi Vasúttal ( Cityrail ) elutaztunk a Museum állomásig.


Onnan pedig Monorail - el, az egysínű vasúttal mentünk két kört a belvárosban, mert Bence imádja a vonatokat - Thomasok :-) Itt a Monorail vasút fülkéjében megy a hülyülés Bence kisfiúval és Lackó apuval :-)))

És íme a videó:



Ezután leszálltunk a Harbourside Bevásárló központ mellett és kisétáltunk a Darling Harbour partjára, ahol nagy tömeg gyűlt össze.


Mi is megnéztük mi a téma, hát nagyon ügyes New York - i srácok táncoltak és mutattak be ügyes mozgással koreográfiákat.

Lássuk a videót :-)



Vidámkodnak Szilviék is, hmm ezek a fiatalok :-), a napszemüveges ürgét nem ismerem :-)

Szilvi lábán fura lábbeli, elmondja mire is jó a videóban:-)



Elvegyülve a tömegben a Tumbalong Parkba sétáltunk ( ez is a Darling Harbour része ) és itt spontán....


belebotlottunk egy Ausztrál Diákfesztiválba..., nem voltak túl sokan, de volt viszont pár érdekes momentum, mint például:


....ez :-)))
Oké, ehhez jó ha tudsz angolul és ha szemfüles is vagy, hogy mi van kiírva a sátorra a háttérben :-))) Szóval háttérben a Sydney-i Fogyasztóvédelmi Felügyelőség sátra, rajta felírat: "Ipari kapcsolatok" míg az előtérben inkább a személyes kapcsolatokat részesítik előnyben :-)) Ja és mindez a környezettudatosság jegyében :-), lásd színes kukák, szelektált szemétgyűjtés zajlik kérem szépen!


Aztán lehetett látni, óriás plüss kenguruembereket :-)


És a rendezvényre eljött a híres magányos harcos valamelyik nindzsa filmből :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése