2009. december 10., csütörtök

SZEPTEMBER 20, Sydney Marathon

SZEPTEMBER 20

Nagy nap a mai! Egyrészt mert jó korán kelltem, mert megyek ki Sanyinak asszisztálni a futáshoz illetve, hogy Sanyi és szerintem is ez misztikus dátum, mert tükördátum hiszen 20090920! :-)

Én már pár nappal ezelőtt átvettem Sanyi nevében a futás kellékeit, a startszámot, a prosit meg a chipet, amit a cipődhöz kell erősíteni. Ezalapján mondják meg, majd az eredményed és tudják is merre jársz, ez jól jön ha pl rosszul vagy és az út meletti segítők azonnal tudják hívni a mentőket, a chip tartalmazza az adataidat is.

Sanyival kimentünk a starthoz a Harbour Bridge Észak-Sydney felőli oldalához és a tömegben Sanyi elkezdett bőszen melegíteni, élete első maratonja! Hajrá Sanyi!


Korán érkeztünk, még volt idő a turista fotókra is :-)


A melegítő, sportoló tömeg, a meglepően meleg reggelen. Amuyg nem csak maraton volt, hanem félmaraton, meg családi futás meg hídfutás, igy különböző időpontokban inditották a versenyzőket

Sanyi készen a nagy futásra

Innen indul a kaland!

Aki kiváncsi, kinagyítva megnézheti a pontos útvonalat, mily meglepő a táv itt a déli féltekén is pont 42 km :-) Az útvonal látványos helyeken megy át amugy: Kikötői híd, Rocks negyed, Botanikus kert, Anzac parade, Centennial park, belvárosi Pitt street, Darling Harbour és a nyugati negyedek, majd vissza az operaházhoz a célvonalig.

És Sanyi indul!

Jó sokan lettek :-)

Az élboly...

A középmezőny....a híd startvonalhoz közeli része...

Érdekes kép: különböző világok :-) valakinek úgy kezdődik a reggele, hogy a sydney-i Hyatt tetőtéri pezsgőfürdőjében hüsöl reggeli után, míg mások a jobb szélen...maratoni távot futnak a melegben :-)

Ez már a cél, az Operaház elött...

És itt van Sanyi, megjött!!!!

Célfotó!!! 4 óra 38 perc 21 mp! Gratula!

És a megérdemelt érem!

A maraton bajnokát látjuk Sydneyből, éljen Magyarország!!!

5 megjegyzés:

  1. Természetesen a maraton nem pont 42 km, hanem 42,195 km mindenhol! :)
    A jacuzzis kép király!
    Honnan tudtad mikor fog beérni Sanyi? 4 és fél órát ott álltál a célnál??? :)

    VálaszTörlés
  2. És te nem kapsz kedvet a futáshoz? :D Amúgy lehet, h a chipből tudta, h mikor fog beérkezni Sanyi... :D

    VálaszTörlés
  3. Csak hogy megoldjam ezt a nagy rejtelyt :-) leirnam, hogy a helyes megoldas: kb tudtam mikor er be Sanyi es mellesleg volt nala mobil, azon hivtam eppen hol tart, addig setaltam a hidon es a belvarosban es amikor azt mondta kb 40 perc meg szepen odasetaltam az Operahazhoz a celvonalhoz :-)

    VálaszTörlés
  4. Te TibDö, legalább futhattál volna a célvonalhoz, stílusosan. Ebből nem lesz célfotó jövőre, ha így folytatod... Vagy legalább a Sanyi iránti szolidaritásból. (ET)

    VálaszTörlés
  5. Ez az Apu raj vagy :D

    VálaszTörlés