Nem tudtunk ülni a seggünkön :) mára is ki kellett találnom(unk) valami progit :)
Közel van és jó lesz tuti - tehát irány a Pálinkafesztivál!
Gasztronómiatörténeti eseményként értékelték a szakemberek 2002-ben az Agárdi Pálinkafőzde megnyitását. Az évszázados tradíciókra építő szakértelem, a legkorszerűbb technológia, valamint a minden részletre kiterjedő gondoskodó figyelem ötvözésével a Főzde a valódi magyar pálinka olyan, a legkifinomultabb ízlésnek is megfelelő, legmagasabb minőségi kategóriájú választékát kínálja, mely nemcsak a hazai fogyasztóknak szerez meglepetést, de a Magyarországra látogató külföldiek számára is páratlan gasztronómiai élményt nyújt.
Az Agárdi gyümölcspálinkák a kizárólag a magyar gyümölcsre jellemző egyedi ízvilág jegyeit hordozzák. Gazdag, friss aromáikkal, tiszta, gyümölcsös ízeikkel párlataink – a fogyasztók és a szakma egybehangzó véleménye szerint is - a hazai gasztronómiában évtizedek óta létező űr betöltéséhez járulnak hozzá. A magyar pálinka presztízsének megóvása iránti elkötelezettségünket az üzem méretei is tükrözik: a korlátozott mennyiségben készülő Agárdi pálinkák nem okozhatnak csalódást a termelési mutatók kedvéért.
(Forrás: www.agardi.hu)
(Forrás: www.agardi.hu)
Egészségetekre!
Volt jó kis müsor is: Badár Sanyi poénkodott szuper volt, kedvencem!
Adrival jókat nevettünk és a hangulatot csak emelte a pálesz no meg a napsütés :)))
Isteni szuper gasztronómia orgazmust okozott a helyben készített kenyérlángos és...
az asszonyok által helyben gyúrt házi rétes! Nyami, azóta sem felejtem az ízét...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése