2013. december 20., péntek

Június 20 - 23 Kingáéknál újra!

Ez egy fantasztkius szervezett, terepjárós túra volt a Madárvártára, a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban, melynek megszervezése Kingának köszönhető, aki a Nagy Belföldi Túraszervező :-))) Most picit kiesett ebből a szerepből mivel Anya szerepbe lépett, de reméljük hamarosan visszatér, mint Túraszervező ismét. Hiába a szervezésre születni kell! :-)


Adrikával az Őserdő előtt, nagyon jó volt ma is az idő, jó meleg volt, gyönyörű volt a táj!


Ez egy spontán élmény volt! A szürkemarhák vonulása, terelése. A csordából lemaradt három kicsike, akiket a mi sofőrünk próbált a dzsipünkkel a jó irányba terelni, miközben a hepe-hupás terepen nyomta neki, nagy fékezésekkel - hát kapaszkodtunk rendesen, volt nagy nevetés :-)

Tiszta Afrika feeling ! :-) Na jó nem egészen...

Nos, kérem szépen, ez a kép nem készülhetett volna el '88 előtt! Itt két lábbal állunk két országban bizony :-) Ez az osztrák - magyar határvonal, ahol már a kerítést eltüntették helyenként.

És ez itt a várva-várt Madárvárta :-) Innen a kilátóteraszról rengeteg madarat láthattunk, melyekről vezetőnk részletesen mesélt is. Csönd volt, nyugalom, kint a természet lágy ölelésében, relativ távol a civilizációtól. Nem sokszor adódik ilyen alkalom...

Kingus és Isti és nagyon élvezték ezt a kirándulást. Itt épp a képen nem annyira látszik, de biztos a szemükbe sütött a nap :-)))

És ime az egész csapat, mert volt még egy hölgy az unokájával.

A nagy élményt követte a másik: Mézcsapolás Kingáéknál, István segítségével !


Adrika állt neki először és próbálta lekaparni a mézet, ami belefolyt a tartályba.


A tartályt jó erősen, lendületesen meg kellett tekerni, hogy a méz kipörögjön a tartály faláról és kifolyjon az alsó csapon a vödörbe.


....és folyik az aranyszínű édes, bioméz!


És a nap méltó zárásaként egy kis kerti parti Zsolttal, Ágival, Istivel, Sziszkóval, Orsikával, Kingával és Hugival.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése