2012. március 15., csütörtök

Séta a szigeten Hugival - napfény és harmónia

Ezen a héten elhatároztuk, hogy kimegyünk a zöldbe...a kedvenc helyemmel kezdtük a Margitszigettel, amihez ma Huginak is kedve volt :-)

És vittünk fényképezőgépet is, egész jók lettek a képek szóval jó nézelődést.


Gyönyörű idő volt, 14 fok volt és szikrázó napsütés. A sziget tele volt sétáló, futó, játszó - igen játszó emberkékkel :-) ugyanis elkészült az Árpád-híd felöli oldalán az új játszótért gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, kamerákkal és napelemekkel - nagyon modern öko fejlesztés.


Szóval több se kellett játszani nagyon szerető szöszi Hugicának és már ki is próbálta az oldalhintát :-)


És persze addig nyüstölt, amig én is kipróbáltam vele :-)))


És a bicajosok is kijöttek - én is tervezem, hogy megyek ezen a héten, de épp kicsit megfázott a derekam, de majd meglátom.


És nem is tudom mióta nem voltam fent a Zenélőkúton... és amikor felmentünk Hugival pont elkezdett zenélni jó hangosan - művészfotó szöszi gondolatokba mélyedve :-))))


A séta elvitt minket a Botanikus kertbe a kis tóhoz, kacsák is vidáman úszkáltak és madárcsiripelést hallottunk mindenhonnan - a természet egy csoda!


A felújjított Szent Margit domonkos rendi apácakolostort is megnéztük és nagyon romantikus volt a romok között sétálni a naplementében.


Megnéztük a szigeti állatkertet és visszasétáltunk a Duna-parton és csináltam egy nagyon szép esti képet az új Margit-hídról és a Lánchídról és a Parlamentről, Huginak is tetszik :-)

Szép ez a Budapest, szeressük!

1 megjegyzés:

  1. Törökországban mi is kipróbáltuk a felnőtt játszóteret!!! jó is volt!!! úgyh ez számunkra nem újdonság!

    VálaszTörlés