2012. február 4., szombat

február 3 - Dumaszínház



Pénteken sok minden történt, pörgés is volt bent az irodában, mert hívtak minket a kétségbeesett utasok, hogy mi lesz a jegyeikkel.

Hát igen szomorú történelmi pillanat volt tegnap - csődbe ment a MALÉV...

Más...a rádióban félóránként mondták be, hogy holnaptól azaz feb 4 - től ( ami már ma van :) - esni fog a HÓÓÓÓÓ, értitek...a HÓÓÓÓ :)))) Ezt úgy mondták be, mintha piros hólabdák esnének le az égből - de hát tél van :))) Mondjuk jaja sajna a mai világban - köszönhetően a globális felmelegedésnek - egyre nagyobb csoda lesz a hó, a havazás. Ez a tél is eddig száraz volt, bezzeg, ha emlékeztek, régen, azaz 90-es években milyen telek voltak. Most pánikszerűen mondták be, hogy 10 - 15 cm hó fog esniii!!! Régen meg volt méteres hó is, akkor miről beszélnek :) hát igen az már régen volt. Na jó, őszintén engem ez épp nem zavar, mert a nyarat szeretem - tudom, hogy nem normális - de tőlem lehet akár plusz 15 is télen, imádom a meleg időt, a napsütést! :)

A pörgös napot lelazitottuk este, elmentem Adrikámmal Dumaszínházba - most volt a legjobb, mindenki szuper volt! Ez volt a leghosszabb előadás, több mint 3 órás volt. Fellépett Aranyosi Péter, Beliczai Balázs, Hadházi László és a Szomszédnéni Produkciós Iroda és müsorvezetőként Tóth Edu debütált, aki mint egy felfűtött, túlpörgös, zárlatos Biró Ica :) beizzította a müsort - nagyon jóóóó volt. Nézzétek meg Edut a fenti videóban, teljesen kész :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése