2011. május 15., vasárnap

Április 25, Bikini koncert, Zöld Pardonban

Húsvét hétfőn egy tök jó bulin voltunk páran: Bikini koncerten a Zöld Pardonban avagy a ZP-ben :-) Italakció is volt de csak sört vettünk, ja nem hehe, az egyik lány vodkát is melyből Zsoltival nekünk si kijutott :)

Azóta a legfrissebb hír, hogy mind a ZP mind a Rio bezár idén ősszel, részletek az index.hu alapján itten :

Országzászlót állítanak a Zöld Pardon helyére

Ősszel véget ér a Petőfi híd budai hídfőjénél működő szórakozóhelyek, a Zöld Pardon és a Cafe del Rio tízéves karrierje. A XI. kerületi önkormányzat biztosra megy, már megvan a terv, hogyan hasznosítsák a szabadtéri kocsmák helyét. Az alkotmány hatályba lépésének emlékhelyét alakítják ki a Zöld Pardon jelenlegi területén a Goldmann György téren. Az újbudai képviselőtestület döntése szerint a Petőfi híd budai hídfőjének déli lehajtójánál 2012. január 1-ejére Országzászlót állít az önkormányzat.

A XI. kerület önkormányzat az emlékműnél kívánja méltóképpen ünnepelni az új alaptörvényt. A zászlóállítás részletes terveit Hoffmann Tamás polgármesternek a májusi ülésen kell a testület elé terjeszteni. Az újbudai képviselőtestület döntése szerint a Petőfi híd budai hídfőjének déli lehajtójánál 2012. január 1-ejére Országzászlót állít az önkormányzat. A XI. kerület önkormányzat az emlékműnél kívánja méltóképpen ünnepelni az új alaptörvényt. A zászlóállítás részletes terveit Hoffmann Tamás polgármesternek a májusi ülésen kell a testület elé terjeszteni.

A szimbolikus beruházás nem elhanyagolható célja az is, hogy véglegesen és visszavonhatatlanul pontot tegyen a hídnál tíz éve üzemelő szórakozóhelyek, a Zöld Pardon és a Cafe del Rio történetének végére. (A Rio helyén visszaállítják az elmúlt években eltűnt hídmúzeumot.)

1 megjegyzés: