2012. január 27., péntek

Szuper Jó Videó - Tudatos Élet! 65 perc igazság!

Nagyon jó videót találtam..pont azt csinálom, amiről szól a film...hallgatok a szívemre, ami azt mondja, hogy ennek minden szava igaz, mert jó pár dolgot én is így érzek, ami csak úgy jön belőlem...pl beszéltem arról is is, hogy az egész világon a média egy céllal van: hogy megzavarjon és összekeverjen minket embereket, de a leglényegesebb, hogy szétválasszon minket egymástól, hogy az emberek ne találkozzanak személyesen, ne beszélgessenek, mert rájönnének létük és lényük valódi lényegére!

Testünk minden egyes atomja, úgy épül fel, mint a körülöttünk lévő világegyetem, azaz 99% ban üres tér alkotja! Érdekes illuzió, hogy a "látható" testünk és világunk 99%-a üres, nincs is..és mégis van...ez azért van mert minden ENERGIA. És mi az a parányi, de hatalmas energia, ami müködteti a világot ? Hát a SZERETET, minden ENERGIA SZERETET!

Nyissátok ki szemeteket és éljetek tudatosan, szeretettel és ignoráljátok a mérgeket, mint például a médiát, a TV-t, a híreket, reklámokat!!!! Ezek csak mérgeznek, módositják a gondolataitokat és egyre távolabb kerültök magatoktól...

Számomra nagy hatással volt a film, anno volt a Mi a csudát tudunk a világról ? Az is megdöbbentő volt...

Ime a film, 65 perc, szánjátok rá ezt az időt, megéri!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése