2013. június 4., kedd

Híresek lettünk kolléganőimmel :-)

Május 30-án két kolléganőmmel hivatalosak voltunk a Thermal Hotel Aquincumba egy szállodanézésre és egy vacsorára. 

És ebből egy cikk is született a turizmus.com oldalon - hiresek lettünk :-) 

----------------------------------------------------------------------------

Együtt főztek a vendégek az Aquincum Hotel partnerpartiján


Rendhagyó módon látta vendégül legfontosabb utazási irodai és médiapartnereit az Aquincum Hotel május 30-án, a résztvevők tevékenyen is hozzájárulhattak ahhoz, hogy finom vacsora kerüljön az asztalra.



 
A jó hangulatú estén koktél várta a vendégeket, majd a patinás hotelt járhatták be a szobáktól az executive lounge-on keresztül a wellness- és gyógyászati részlegig. Utóbbi kifejezetten nagy meglepetést okozott, kevesen tudják, hogy a szolgáltatások széles skálája nemcsak a leisure vagy üzleti vendégeknek kedvez a hotelben, de komoly medical wellness kezelések is rendelkezésre állnak, melyeket a szállóvendégeken kívül külsősök is igénybe vehetnek.
A legnagyobb meglepetést mégis az okozta, amikor a partnerparti meghívottjai közül néhányat a látványkonyha pultja mögött láttunk viszont. Ők a szálloda séfjével együtt főztek, ami azon túl, hogy kifejezetten izgalmas volt a kulisszák mögé belépni, azért is volt nagyon érdekes, mert a gyakorló háziasszonyok első kézből leshettek el néhány praktikus fogást.
www.turizmus.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése