2010. augusztus 29., vasárnap

Igaz sztori: A szeretet a legerősebb a világon

Tényleg csodálatos a történet, köszi szépen Szilvi, hogy kiraktad a linket !

Ime a link, angol szöveggel:
http://www.dailymail.co.uk/health/article-1306283/Miracle-premature-baby-declared-dead-doctors-revived-mothers-touch.html

A lényeg röviden:

Mrs Ogg 27 hetes koraszülött bébiket hozott a világra, de sajnos holtan született az egyik...., akit sajnos a doktorok 20 perces küzdelem után nem tudtak újraéleszteni...nem lélegzett.

Így odaadták az anyukának a babát, hogy elbúcsúzhasson a fiától...viszont Jamie ikertesója, Emily sikeresen, egészségesen megszületett.

Anyukája kicsomagolta a takaróból, magához ölelte, simogatta és két órán keresztül beszélt hozzá. Elmondta neki a nevét, hogy van egy nővére és hogy mennyi mindent terveznek vele az életben. A gyerek lélegzett néha, melyre az orvosok azt mondták csak reflex reakció...



Egyszer az anyuka az ujjára csepegtetett tejjel megitatta a bébit, aki egy idő után csodával határosan szabályosan elkezdett lélegezni !!! Kis idő múlva kinyitotta a szemeit és kinyújtotta a kis kezét és megszorította anyukája ujját !

Oh Istenem mi történik itt ! - mondta.

A bébi megmozdította a kis fejét is, mire a doktor a fejét csóválva mondta: Nem hiszem el, nem hiszem el!

A férje hozzátette utólag: Szerencsére nagyon erős és okos feleségem van. Ösztönösen tette azt, amit tett. Ha nem így cselekedett volna, Jamie talán nem lenne itt.

Csodás igaz történet a HIT-ről és SZERETET - RŐL !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése