2011. november 2., szerda

2011 június 18: Szolnok és Abonyi állatkert

Szuper randi ötlet! :)
Adri nagyon szerette volna látni ( valahol olvasta ) a pár hónapja született kis oroszlánt, így ettől az ötlettől vezérelve Csabi haverunkkal egyeztetve már vonatoztunk is Szolnokra :), ahol Csabi várt a Szuzerrel ( oh mily jó retro érzés...hol lehetsz már Kék Golyó :)...Szóval Szolnokról kocsival elmentünk Abonyba, ahol a kis privát állatkert találhtaó, kb 15 km-re volt csak.


Megtaláltuk a bejáratot, örülünk! Nagyon szép környezetben van az állatkert és a belépő igzaán baráti. Mivel naponta 2-3 alkalommal hozzák csak ki a látogatók közé a kis oroszlánt, amikor simogatni is lehet sőt ölbe is lehet venni, így érdemes időben érkezni!


Adri és Csabi lelkesen eteti a lámákat a bejáratnál vett elemózsiával


És ime a SZUPERSZTÁR, a Zuri névre hallgató kis oroszlánt simogatja Adri :) és sokan mások


És sikerült pár mp-re ölbe kapnom Zurit :) Tényleg fantasztikus élmény volt, képek és videó is készült róla, de a legfontosabb az ÉLMÉNY!


Ezután következtek a kecskék, tigrisek, lovak, majmok, pávák és sokan mások :)


Abonyban jól megebédeltünk, az az igazi falusi ízvilág, laktató, finom kaják, pl:isteni házipogácsa is volt a csárdában...nyami..., aztán visszamentünk Szolnokra, ahol épp avatták az új Tisza-hídat, így spontán belecsöppentünk a Hídivásárba.


A Hídi vásár bejárata elött Adrival és Csabival. Itt nagyon finom specko lekvárokat vettünk, majd jót sétáltunk a Tisza-parton. Köszönjük Csabi, szuper nap volt! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése